Uw pand goed beveiligd met Just Secure

Uw pand goed beveiligd met Just Secure Just Secure Beveiliging

Deze week werd bekend dat supermarktketen Coop, in navolging van Jumbo, alle geldautomaten uit zijn winkels haalt. Maar liefst vijf keer werd deze supermarkt het afgelopen jaar slachtoffer van criminelen die met geweld probeerden de inhoud van de geldautomaten buit te maken.

Verharding
Helaas gaan criminelen en andere kwaadwillenden steeds agressiever te werk in hun honger naar geld en bezittingen. Dat is de reden dat Just Secure BV zich heeft gespecialiseerd in mobiele surveillance. U wilt als winkeleigenaar 's avonds de deur van uw pand met een gerust hart kunnen sluiten, en er zeker van zijn dat u het in de ochtend in dezelfde staat zult aantreffen als waarin u het achterliet. Daarom controleren wij met onze mobiele surveillance uw kantoorgebouw of bedrijfspand. Hier gaat een preventieve werking van uit, die menig dief en inbreker zal afschrikken.

Risico's worden stukken en kleiner of in een vroeg stadium gesignaleerd, doordat onze beveiligers controleren op onder andere:

  • Niet afgesloten ramen en deuren
  • Niet afgesloten hekwerken of poorten
  • Aanwezigheid onbevoegde personen (persoonscontrole)
  • Brandgevaarlijke situaties
  • Afwijkend ingeschakelde verlichting


Veilig met Just Secure BV
Zoals u kunt zien in ons dienstenoverzicht, hebben wij geen enorm uitgebreid dienstenpakket, maar hebben wij bewust gekozen voor een beperkt maar zeer specialistisch aanbod van beveiligingsdiensten. Mobiele surveillance is één van de beveiligingsdiensten waarin wij ons onderscheiden. Onze beveiligers zijn zeer goed getraind in het herkennen van beveiligingsrisico's en mogelijke problemen. Zij hebben geleerd hierop accuraat en professioneel te reageren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met Just Secure BV op 06-15172851 of neem contact met ons op. We geven u graag een vrijblijvende offerte.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.