Evenementen beveiliging | Just Secure B.V.

Evenementen Beveiliging

Evenementen Beveiliging - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Hospitality en professionaliteit staan voor iedere organisator van (publieks)evenementen centraal. Onderdeel van hospitality is je welkom/veilig voelen. Door de juiste inzet van beveiligingspersoneel, techniek en kennis kan dit gevoel bij mensen op een ongedwongen manier bereikt worden. Just Secure B.V. heeft deze medewerkers en zorgt dat veiligheid tijdens het evenement centraal staat en uw evenement slaagt.
Ieder evenement is uniek en dat vraagt om maatwerk. Voor ieder evenement kan dan ook naar wens een risicoanalyse gemaakt worden welk zorg draagt voor een beveiligingsbeleid passend bij uw evenement, waarbij rekening houdend met de laatste wet- en regelgeving.

Horecaportier

Horecaportier - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Beveiliging in de horeca is noodzakelijk. Het is ook niet meer weg te denken. Hoewel u waarschijnlijk niet meteen denkt aan agressief en ongewenst gedrag of ongewenste intimidatie bij het uitgaan. Is beveiliging nodig om de veiligheid van uw gasten en medewerkers te garanderen. Tijdens het uitgaan zijn situaties waarbij agressie of geweld voorkomt niet een uitzondering. Een horeca beveiliger zorgt ervoor dat de huisregels worden nageleefd. Daarnaast grijpt hij natuurlijk in bij situaties die mogelijk uit de hand lopen. Just Secure B.V. levert professionele horecaportiers. Wij helpen u graag met het creƫren van een veilige en rustige sfeer binnen elke horecagelegenheid.

Just Secure Kondigt interne opleiding aan voor logistieke beveiliger(s). - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Just Secure Kondigt interne opleiding aan voor logistieke beveiliger(s).

Middels de CMR vrachtbrief worden de aansprakelijkheden tussen de verschillende belanghebbenden geregeld. Echter, vaak i... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.