Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging - Just Secure Beveiliging

Hospitality en professionaliteit staan voor iedere organisator van (publieks)evenementen centraal. Onderdeel van hospitality is je welkom/veilig voelen. Door de juiste inzet van beveiligingspersoneel, techniek en kennis kan dit gevoel bij mensen op een ongedwongen manier bereikt worden. Just Secure B.V. heeft deze medewerkers en zorgt dat veiligheid tijdens het evenement centraal staat en uw evenement slaagt.

Ieder evenement is uniek en dat vraagt om maatwerk. Voor ieder evenement kan dan ook naar wens een risicoanalyse gemaakt worden welk zorg draagt voor een beveiligingsbeleid passend bij uw evenement, waarbij rekening houdend met de laatste wet en regelgeving.

Bel 0182 606082 of neem contact met ons op als u op zoek bent naar professionele evenementenbeveiliging.

Just secure B.V. Online op Facebook - Just Secure Beveiliging

Just secure B.V. Online op Facebook

Just Secure B.V. Is vanaf vandaag te vinden op Facebook Wil jij op de hoogte blijven van onze avonturen en vacatures VOLG ONS ! en vergeet niet te liken :)... lees verder »

Just Secure Events B.V. Online op Facebook - Just Secure Beveiliging

Just Secure Events B.V. Online op Facebook

Just Secure Events B.V. Is vanaf vandaag te vinden op Facebook Wil jij op de hoogte blijven van onze avonturen en vacatures VOLG ONS ! en vergeet niet te liken :)... lees verder »