Klinieken

Beveiliging met een helpende hand

Beveiliging met een helpende hand - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Juist in de Klinieken kunnen zich onverwachte situaties voordoen. Een goede zorg-beveiliger heeft een aantal competenties; geduld en empathie zijn hier zeer belangrijk.

Voor zowel patiënten, werknemers als bezoekers zorgen wij voor een veilige en rustige omgeving. Het omgaan met emoties en spanning is iets waar onze beveiligers op getraind zijn. Het verlenen van hand- en spandiensten is één van de facetten waar wij diverse zorginstellingen mee van dienst kunnen zijn. Gewoonweg omdat wij vinden dat we samen met alle medewerkers een prettige omgeving moeten creëren, waarbij we elkaar vertrouwen en een helpende hand toereiken.

Beveiliging in de verslaafden opvang
Onverwachte situaties die kunnen ontstaan kunnen wij voor u opvangen. Onze ervaren medewerkers zijn getraind in het vooraf inschatten van deze situaties, hierdoor kunnen wij in veel gevallen een escalatie voorkomen. De veiligheid voor alle aanwezigen van client tot aan bezoeker en van hulpverlener tot aan medewerker staat te allen tijde voorop. Uw zorg voor, maken wij onze zorg, zodat iedereen zich veilig voelt in de situatie zoals deze is.

Zorgbeveiliging in TBS kliniek of GGZ instelling
Zowel in TBS klinieken als in GGZ instellingen zullen onveilige situaties het hoofd moeten worden geboden. Wij weten als geen ander dat in zorginstellingen situaties anders kunnen zijn dan in zakelijke instellingen. Om de beoogde sfeer te kunnen hanteren is het belangrijk dat onze beveiligers weten op welk moment zij de voorgrond moeten opzoeken en wanneer een discrete houding aangenomen moet worden. Onze beveiligers zijn goed in staat om de juiste inschatting te maken, altijd met de gedachte om een veilige omgeving te creëren voor de client.

Beveiliging voor daklozenopvang
Voor iedere instelling is een andere manier van zorgbeveiliging gewenst. Vandaar dat wij voor iedere specifieke instelling een beveiligingsplan op maat zullen aanbieden. Onze beveiligers zijn altijd in het bezit van een stevige persoonlijkheid en een gastvrije uitstraling en waar mogelijk met een achtergrond in de zorg. Zij zijn voor uw instelling een paar extra ogen en handen zijn, die u wij u met alle plezier geven.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.