Logistieke Beveiliging | Just Secure B.V.

Logistieke Beveiliging

Logistieke Beveiliging - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Just Secure B.V. heeft zich de laatste jaren verdiept en gespecialiseerd in de logistieke beveiliging .Hierin heeft Just Secure bij 1 van hun grotere opdrachtgevers gekeken naar het optimaliseren van het beveiligingspersoneel, Hierin heeft Just Secure besloten een specifieke interne opleidig op te zetten voor de Logistieke beveiligingssector waarbij er meerdere onderdelen worden behandeld ,Denk hierbij aan de volgende onderwerpen.

Klantvriendelijkheid
Communicatie buitelandse chaffeurs
CMR's afhandelingen

Hierdoor zijn de beveiliger(s) op meerdere plekken inzetbaar. Want met Just Secure haalt u een specialist in huis.

AGF - Beveiliging

AGF - Beveiliging - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

De afhandeling van goederen van producent tot consument, op zowel nationaal als internationaal niveau, brengt verschillende risico’s met zich mee. U heeft te maken met een groot risicokapitaal op een relatief klein oppervlak, Daarnaast ontstaan er veel oncontroleerbare transportbewegingen en de aanwezigheid van een hele hoop veelal tijdelijke arbeidskrachten.

Just Secure B.V. is een voorloper op het gebied van logistieke beveiliging , Door onze jaren lange ervaring in zowel verschillende soorten vrachtbrieven (CMR's) en waar op te letten bij logistieke objecten.kijken wij samen met u eerst naar de maatregelen, middelen en mensen die u al hebt in huis hebt.

Vervolgens kijk Just Secure B.V. samen met u naar de juiste oplossingMet trots werken wij voor:

Just Secure Kondigt interne opleiding aan voor logistieke beveiliger(s). - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Just Secure Kondigt interne opleiding aan voor logistieke beveiliger(s).

Middels de CMR vrachtbrief worden de aansprakelijkheden tussen de verschillende belanghebbenden geregeld. Echter, vaak i... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.