Objectbeveiliging | Just Secure B.V.

Objectbeveiliging | Just Secure B.V. - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is het geheel van beveiliging op een bepaald object. Door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. En wordt er tijdens deze rondes gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen en (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord. Ook het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort tot de taken.

Objectbeveiliging | Just Secure B.V. - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Receptiediensten

Gekwalificeerde receptionist nodig ? Wij bieden de mogelijkheid beveiligingsmedewerkers in te zetten als gastheer of gastvrouw. Deze receptionist beveiligers bezetten vakkundig uw receptie of ontvangstbalie en verrichten alle werkzaamheden volgens het met u overeengekomen takenpakket.

Onze receptionist beveiligers zijn getraind in het omgaan met bedreigende of onveilige situaties. Denk aan telefonische of fysieke bedreiging en noodzakelijke hulp bij noodgevallen. Naast receptiewerkzaamheden kunnen onze medewerkers ook worden ingezet voor security taken.

Just Secure Kondigt interne opleiding aan voor logistieke beveiliger(s). - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Just Secure Kondigt interne opleiding aan voor logistieke beveiliger(s).

Middels de CMR vrachtbrief worden de aansprakelijkheden tussen de verschillende belanghebbenden geregeld. Echter, vaak i... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.