Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Objectbeveiliging is het geheel van beveiliging op een bepaald object. Door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. En wordt er tijdens deze rondes gelet op alles wat de organisatie schade kan berokkenen en (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord. Ook het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort tot de taken.

Ad-Hoc diensten

Er kunnen situaties ontstaan waarin beveiliging direct noodzakelijk is.(Denk hierbij aan inbraak , stroomstoring, defecte alarminstallatie, ramkraak, verbouwing, uitval van eigen beveiligingspersoneel en nog veel meer onvoorziene zaken), dan is extra beveiliging snel geregeld.
Wij van Just Secure B.V. kunnen u als bedrijf, organisatie of particulier, dan ook snel voorzien van professionele beveiligingsbeambte. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.
Indien er voor langere tijd behoefte is aan extra beveiliging/bewaking, dan wordt er in samenwerking met u of de hulpdiensten een instructie gemaakt.

Receptiediensten

Receptiediensten - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Gekwalificeerde receptionist nodig ? Wij bieden de mogelijkheid beveiligingsmedewerkers in te zetten als gastheer of gastvrouw. Deze receptionist beveiligers bezetten vakkundig uw receptie of ontvangstbalie en verrichten alle werkzaamheden volgens het met u overeengekomen takenpakket.

Onze receptionist beveiligers zijn getraind in het omgaan met bedreigende of onveilige situaties. Denk aan telefonische of fysieke bedreiging en noodzakelijke hulp bij noodgevallen. Naast receptiewerkzaamheden kunnen onze medewerkers ook worden ingezet voor security taken.

Amsterdam start proef met preventief fouilleren - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Amsterdam start proef met preventief fouilleren

Vanwege de recente schietpartijen op mensen, bedrijven en woningen gaat Amsterdam een maand lang preventief fouilleren op zogenoemde hotspots. Dit ondanks de politieke tegenstand in de gemeenteraad. D... lees verder »

Amsterdam en Rotterdam stoppen met mondkapjesplicht - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Amsterdam en Rotterdam stoppen met mondkapjesplicht

Vanaf 31 augustus is het in Amsterdam en Rotterdam niet langer verplicht om een mondkapje te dragen. Volgens de veiligheidsregio’s omdat het door het slechter worden weer rustiger is geworden op str... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.