Stagaire

Word jij onze nieuwe Just beveiliger

Word jij onze nieuwe Just beveiliger - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Just Secure B.V. is als organisatie jaren vertrouwd actief in de beveiligingsbranche. Just Secure B.V. levert diverse beveiligingsdiensten die voor veiligheid en vertrouwen staan. Wij zijn een dynamische organisatie en ambiƫren met al onze professionals en partners een kwalitatieve groei in deze branche.


Daardoor zijn wij op meestal voor het zomerseizoen opzoek naar Stagaire Beveiligers die ons team kunnen versterken.Het functieprofiel van een Just Beveiliger

Representatief voorkomen

Een verzorgd uiterlijk en uniform is de kern voor een uitstekend visitekaartje voor onze opdrachtgevers en geeft het beeld die jij hebt op jouw taak en beroep op een krachtige manier weer.

Mentale weerbaarheid

Mentale weerbaarheid betekent niet alleen dat een beveiliger zich onderscheidt met zijn of haar stressbestendigheid. Communicatie en de dialoog aangaan met elkaar helpt vooral de onderlinge saamhorigheid en teamwork te stimuleren, bedoeld om de mentale weerbaarheid op individuele basis te ontwikkelen.

Integer

Actuele vakkennis, professionaliteit en bekwaamheid geeft een invulling aan gemaakte afspraken, procedures en werkwijzen. Hieraan gekoppelde verantwoording is van groot belang. De verantwoordelijkheid die in dit proces in grote mate aanwezig is, past precies bij de verantwoordelijkheid die wij als organisatie hebben voor de beveiliging van een object, evenement of horecagelegenheid.

Professionele beroepshouding

Wederzijdse respect vormt de leidraad voor een beveiliger om de juiste handeling toe te passen in verschillende soorten situaties. Professionaliteit is tevens de kunst van het improviseren die jij als beveiliger onder de knie moet hebben om allerlei momenten en gebeurtenissen op de werkplek naar een positieve maar vooral beroepsgerichte einde toe te werken.Eisen

Onbesproken gedrag (Niet in het bezit van een strafblad)
In het bezit van EIGEN vervoer
U bent woonachtig in regio Amsterdam, Zuid-Holland, Utrecht

Wij bieden u het volgende aan

Een goed en marktconform salaris
Reiskostenvergoeding
Een afwisselende en uitdagende baan

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.