Zorgbeveiliging | Just Secure B.V.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Een zorginstelling is vatbaar voor diverse veiligheidsrisico’s en het welzijn van medewerkers, cliënten en bezoekers. Het minimaliseren van risico’s is dan ook van groot belang. We beschikken bij Just secure B.V. over de juiste beveiligers met de nodige ervaring die ervoor zorgen dat alles in uw zorginstelling veilig verloopt.

Door gastvrijheid, servicegerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden zullen onze zorgbeveiligers een prettige indruk achterlaten bij de cliënten en de bezoekers. Door een nauwe samenwerking met de zorgmedewerkers ontstaat er een veilige en adequate werkwijze,

Kliniek beveiliging

Kliniek beveiliging - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Juist in de Klinieken kunnen zich onverwachte situaties voordoen. Een goede zorg-beveiliger heeft een aantal competenties; geduld en empathie zijn hier zeer belangrijk. Voor zowel patiënten, werknemers als bezoekers zorgen wij voor een veilige en rustige omgeving.

Het omgaan met emoties en spanning is iets waar onze beveiligers op getraind zijn. Het verlenen van hand- en spandiensten is één van de facetten waar wij diverse zorginstellingen mee van dienst kunnen zijn. Gewoonweg omdat wij vinden dat we samen met alle medewerkers een prettige omgeving moeten creëren, waarbij we elkaar vertrouwen en een helpende hand toereiken.


Met trots werken wij voor:

Just Secure Kondigt interne opleiding aan voor logistieke beveiliger(s). - Beveiligingsbedrijf Just Secure B.V.

Just Secure Kondigt interne opleiding aan voor logistieke beveiliger(s).

Middels de CMR vrachtbrief worden de aansprakelijkheden tussen de verschillende belanghebbenden geregeld. Echter, vaak i... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.